<< Előző cikk                                                                                                     Következő cikk >>

2010. április 4.


Wondershare Time Freeze
(Idő befagyasztás)

A Wondershare Time Freeze egy nagyszerű és hatékony védelmi eszköz a számítógép ellen irányuló vírus, spyware, trójai és más rosszindulatú támadások megakadályozására.

Működési elve: a tényleges rendszert védelem alá vonja és vele párhuzamosan létrehoz egy virtuális rendszerkörnyezetet, ahol kedvünk szerint alkalmazásokat futtathatunk vagy éppen a neten böngészhetünk. Az összes végrehajtott műveletet a virtuális rendszerkörnyezetben fog megtörténni, ezáltal a tényleges rendszer védelmet élvez és írásvédett módba lép.

Ezen a módon az aktuális rendszer, védelem alatt marad és nem lehet azt megfertőzni. Egy szimpla újraindítás szükséges csak az eredeti állapot visszaállításához. A tényleges rendszer bármikor elérhető, oda fájlokat vagy adatokat menthetünk.

Felépítés és funkciók:

Virtuális rendszer

Folder Protection

Mappavédelem

Folder Protection

Hozzáférés védelem

Access Protection

Egyszerű és hatékony

Easy & Effective

Virtuális rendszer a tényleges rendszer klónjaként
Wondershare Time Freeze létrehoz egy, az operációs rendszerrel teljes mértékben megegyező virtuális környezetet, amelyen futtatod az alkalmazásaidat és online tevékenységeket folytathatsz. Ezáltal a tényleges rendszer védelem alatt áll és soha nem fogja megfertőzni azt vírus, malware, trójai vagy más rosszindulatú szoftver.

Time Freeze előnyei:

- A tényleges rendszer védelme bármilyen vírus, malware, spyware és trójai fenyegetéstől.
- Megspórolhatod a gyakori rendszerkarbantartási költségeket.
- Felejtsd el a korábbi rendszeres újratelepítéseket.
- Böngéssz teljes biztonságban az interneten és játsz a gépen számítógépes játékokkal, garantáljuk - SEMMI NYOMA NEM MARAD.
- A személyes adataid teljeskörű védelmet élveznek.
- Tesztelj szoftvereket és játékokat biztonságosan a virtuális rendszeren.
- Csak egy újraindítás szükséges az eredeti állapot visszaállításához

Személyes adatok védelme
- A kijelölt könyvtárak hozzáférési jogainak megvonása és/vagy állomány módosítási lehetőségek letiltása
- Fájlok és könyvtárak védelme és tisztán tartása.

Hozzáférés védelem
- Védd le a program hozzáférést egy egyénileg kiválasztott jelszóval.
- Akadályozd meg, hogy a tapasztalatlan felhasználók módosítani tudják az egyénileg megadott beállításokat és konfigurációkat.

Egyszerű váltás a virtuális és tényleges rendszer között
- Más virtuális rendszer szoftverekkel ellentétben a Wondershare Time Freeze programnál, nincs szükség a rendszer újraindítására, abban az esetben ha vissza kívánunk térni a tényleges rendszerkörnyezetbe. Ehhez mindössze ki kell kapcsolni a programon belül a rendszer védelmi opciót (On/Off kapcsoló) és máris visszatérhetünk a tényleges rendszerbe az adatok biztonságos mentésével.

A rendszer és a személyes adatok védelme
- A Time Freeze valóban meg tudja védeni a számítógépedet a vírus, trójai, spyware, adware, stb. programok rosszindulatú támadásaitól - a számítógépen történő összes művelet a virtuális rendszer alatt kerül végrehajtásra. Az előzmény bejegyzések az újraindítás után el fognak tűnni a számítógépedről, így a személyes adataid és a számítógépen végzett összes tevékenységed láthatatlan marad.
 


Program beállítások

Vessünk egy pillantást a program beállítási lehetőségeire is.
Ehhez kattintsunk a program fő ablakában látható Settings fülre.

System Protection Settings (Rendszer védelmi beállítások)

Enable protection when Windows starts up: A védelem engedélyezése a Windows indításakor. Vagyis, a teljeskörű rendszervédelem a Windows indításával egy időben aktivizálódik.

Protect the boot sector of a primary hard drive when protection is enabled: Az elsődleges merevlemez boot szektorának védelme, ha a rendszervédelem engedélyezve van.

Folder Protection Settings (Mappa/Könyvtár védelmi beállítások)

Enable protection when Windows starts up: A védelem engedélyezése a Windows indításakor. Vagyis, a teljeskörű mappavédelem a Windows indításával egy időben aktivizálódik.

Change the icons of protected folders (Only support Windows): A védett mappa ikonok módosításának engedélyezése. Csak a Windows 2000 és XP rendszerben támogatott.

Disable access in the protected folders: A védett mappákhoz való hozzáférés letiltása.

Prohibit changing files in protected folders: A védett mappákban lévő fájlok módosításának megakadályozása.

 

Written by Zityi


<< Előző cikk                                                                                                     Következő cikk >>