Súgó állományok magyarulEgy szoftver fontos összetevője a súgó állomány.
Ez az állomány rejti a szoftverrel kapcsolatos fontosabb tudnivalókat, melyből részletes információkat kaphatunk a programfunkciókról, működési/használati módokról, konfigurálási lehetőségekről, rendszerkövetelményekről, stb.
A súgó fájl egy telepített szoftver esetén, általában a fő telepítési mappában foglal helyet. Megnyitása történhet manuális úton - azaz az állományra való közvetlen kattintással - vagy akár a szoftver felhasználói felületéről - általában a Súgó menüpontból -  is.
Fordítói részről a honosítás lehetőségének mérlegelésekor, fontos szempont lehet, hogy ez az állomány egyfajta kapcsolatot teremt a szoftver és a felhasználó között.

Súgó készletek


 • Translator tools

  Lingobit Localizer

  Egy könnyen használható, de ugyanakkor profi fordítóeszköz, amely hatékony megoldást kínál a fejlesztőknek a honosítási folyamat megkönnyítésére és egyszerűbbé tételére.

  Weboldal: http://www.lingobit.com


 • ISO Workshop

  ISO Workshop

  100%-ban ingyenes alkalmazás, melyet kifejezetten lemezkép-kezelési, konvertálási és írási műveletek elvégzésére terveztek.

  Weboldal: http://www.glorylogic.com


 • Image Tuner

  Image Tuner

  Teljesen ingyenes csoportos kép átméretező, átnevező, konvertáló és vízjelező eszköz egy szuper-intuitív és egyszerű felhasználói felülettel.

  Weboldal: http://www.glorylogic.com


 • Xilisoft

  Xilisoft DVD Ripper 6.x

  A Xilisoft DVD Ripper az ideális megoldás a DVD-k, különböző audió és videó formátumokba (mint például DivX, XviD, AVI, ASF, WMV, DVD-Video, DVD-VOB, Super VCD, Video CD, VOB MP2 PS, WMA, és MP3) való rippelésére.

  Weboldal: http://www.xilisoft.com


 • Xilisoft

  Cyberlink YouPaint

  A YouPaint egy festő-program, amely lehetővé teszi gyermekek számára, hogy érintőképernyő vagy egér használatával kreatív digitális rajzokat készítsenek a lehető legegyszerűbb és legmókásabb módon.

  Weboldal: http://www.cyberlink.com


 • Xilisoft

  Driver Genius Professional

  A Driver Genius Professional egy illesztőprogram kezelő program, segítségével a telepített rendszer illesztőprogram készlet archiválható, illetve az archivált illesztőprogramok egyszerűen visszaállíthatóak.

  Weboldal: http://www.driver-soft.com


 • Xilisoft

  DriverDoc

  A DriverDoc egy illesztőprogram frissítő program. Segítségével a telepített rendszer illesztőprogram készlet archiválható, illetve az archivált illesztőprogramok egyszerűen visszaállíthatóak.

  Weboldal: http://www.driverdoc.com


 • Xilisoft

  Radialix

  A Radialix egy könnyen használható, hatékony szoftverhonosító eszköz az alkalmazások és erőforrás-állományok bináris szerkesztéséhez. Lehetővé teszi a felhasználók számára a futtatható állományok (PE32, PE32 +), Net kódösszeállítások, források és INI fájlok lokalizálását.

  Weboldal: http://radialix.com